FRI FRAKT inom Sverige vid köp över 1450kr / Leverans 1-3 dagar

Köpvillkor

Betalning

All betalning sker med Klarna checkout, Stripe (kort), Paypal eller faktura (avgift 25SEK)Orderbekräftelse:

Du få en orderbekräftelse till den angivna e-postadressen inom 24h. Har du inte fått någon i din inkorg kanske den har fastnat i skräpposten eller att du angivit fel e-post. Är så fallet kontakta oss så löser vi detta.


Leverans

Dina varor levereras vanligtvis inom 2-5 arbetsdagar inom Sverige, 5-10 dagar inom Europa. Allt i webbshoppen är sådant som finns på lager om inget annat anges.
Vid kampanjer, ny lansering eller helgdagar kan leveranstiden bli något längre. Skickas genom DHL till ditt närmsta ombud, enhetsfrakt på 79 SEK. Kontakta oss om du får problem att hämta paketet innan utsatt tid. 

OBS! Vid o-uthämtat paket skickas en faktura på 250SEK (Kan även betalas med Swish) om du vill ha paketet skickat på nytt, då vi blir tvungna att betala både ny frakt och returfrakten samt straffavgift. Om du inte vill att vi skickar paketet på nytt återbetalas beloppet för varorna, ej frakt kostnader om 250SEK. 


Förhandsbokning

Vid köp av tyger i kategori Förhandsbokning betalar du tygerna i förskott (vid köptillfället). Alternativt med Klarna faktura , betalning sker då när tygerna levereras till dig. Leveranstid av dessa tyger är ca 6-10 veckor beroende på tryckeriet. Om inget annat anges. 
Förhandsbokning är bindande då tyger beställs hem just för dig! 


Returer

Alla Returer skall ske inom 14 dagar och betalas av köparen. Returnerad vara skall vara oskadat och väl packat så varan kommer åter till oss på Nordanro Design oskadat. Vid mottagen retur och genomgång av vara/varorna återbetalas det betalda beloppet för varan/varorna (fraktkostnad återbetalas ej), frakten åter till oss står du som kund för.

Skicka inga returer utan att först kontakta Nordanro Design innan retur. E-post [email protected] 


Reklamation

Alla Reklamationer skall ske inom 14 dagar. Vänligen inspektera tyget vid mottagandet och rapportera eventuella fel till oss innan tyget tvättas och klipps. Tyg som blivit klippta/tvättade kan ej tas i retur. 

Vid mottagen reklamation och genomgång av vara/varorna återbetalas det betalda beloppet för varan/varorna, samt fraktkostanden åter till oss (fraktkostnad från köptillfället återbetalas ej) 

Vi kan givetvis skicka nytt tyg om så önskas, då utan extra kostnad.


Wholesale

Wholesale kunder från Sverige - Det är inte tillåtet att sälja våra tyger på nätet, alltså inte via webbshop, facebook, instargram, tradera osv. Att sälja begagnat tyg via köp/sälj grupper är givetvis okej, men ej som nytt tyg i större volym (metervara). 
Det är helt okej att sy och sälja färdiga alster i våra tyger. 


Personuppgifter: 
Personuppgifter som lämnas vid beställning används endast för att vi ska kunna skicka beställningen till rätt adress.
E-post och mobilnummer som lämnas kan i vissa fall användas av oss för att komma i kontakt med dig angående en order eller vid nyhetsutskick (endast e-post).
Inga personuppgifter lämnas ut till en tredje part.

Allt enligt dataskyddsförordningen, GDPR.
Ansvarig för hanteringen av personuppgifter är Nordanro Design, Lögdövägen 45, 861 92 Bergeforsen

Står inte ditt namn på dörren eller brevlådan är det viktigt att du skriver en sk. C/O adress detta gäller även om du vill ha ditt paket skickat till ett företag.

Butikens priser är inklusive 25% moms.
Godkänd för F-skatt
Org.nr: 8807268506