FRI FRAKT inom Sverige vid köp över 650kr / Leverans 1-3 dagar

Köpvillkor

Betalning

All betalning sker med Kort, Paypal eller Payson faktura ( avgift 29SEK )

Vi erbjuder även Klarna checkout. Orderbekräftelse:

Du få en orderbekräftelse till den angivna e-postadressen inom 24h. Har du inte fått någon i din inkorg kanske den har fastnat i skräpposten eller att du angivit fel e-post. Är så fallet kontakta oss så löser vi detta.


Leverans

Dina varor levereras vanligtvis inom 3-5 arbetsdagar inom Sverige, 5-10 dagar inom Europa. Allt i webbshoppen är sådant som finns på lager om inget annat anges.
Vid kampanjer, ny lansering eller helgdagar kan leveranstiden bli något längre. Skickas genom DHL till ditt närmsta ombud, enhetsfrakt på 69 SEK. Kontakta oss om du får problem att hämta paketet innan utsatt tid. Vid outhämtat paket skickas en faktura på 150:- då vi blir tvungna att betala både frakt och returfrakten. 


Förhandsbokning

Vid köp av tyger i kategori Förhandsbokning betalar du tygerna i förskott (vid köptillfället) om inget annat anges. Leveranstid av dessa tyger är 6-10 veckor beroende på tryckeriet. Om inget annat anges. 


Returer

Alla Returer skall ske inom 14 dagar och betalas av köparen. Returnerad vara skall vara oskadat och väl packat så varan kommer åter till oss på Nordanro Design oskadat. Reklamationer hänvisas till vår e-post: info@nordanrodesign.se


Personuppgifter: 
Personuppgifter som lämnas vid beställning används endast för att vi ska kunna skicka beställningen till rätt adress.
E-post och mobilnummer som lämnas kan i vissa fall användas av oss för att komma i kontakt med dig angående en order eller vid nyhetsutskick (endast e-post).
Inga personuppgifter lämnas ut till en tredje part.

Allt enligt dataskyddsförordningen, GDPR.
Ansvarig för hanteringen av personuppgifter är Nordanro Design, Lögdövägen 45, 861 92 Bergeforsen

Står inte ditt namn på dörren eller brevlådan är det viktigt att du skriver en sk. C/O adress detta gäller även om du vill ha ditt paket skickat till ett företag.

Butikens priser är inklusive 25% moms.
Godkänd för F-skatt
Org.nr: 8807268506